Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 26 juni 2016

Het plaatsje Gould...

Vandaag was het wat minder warm, we hebben een mistral wind, en daarom zijn we naar het plaatsje Gould gereden. Het ligt niet ver van Lagnes, dus daar gingen we.
Het is echt een heel leuk Provençaals plaatsje,  met nog hele oude gebouwen. Ja, zelfs grotwoningen. Nou zijn die er ook in de buurt, in het plaatsje Lumiere. Maar goed ik kan geen foto's laten zien helaas, dat komt nog wel een keer.
Wij hebben daar leuk rond gekeken en een heerlijk café au lait gedronken in het plaatselijke café dat werd gerund door een Vietnamees!!!
We moesten wel om 12 uur weg wezen want dan werd het een restaurant. We reden er om kwam over 12 langs en het zat helemaal vol en ze zaten al te eten ook!!!! Wat een wereld tent.
Vanmiddag nog even het zwembad opgezocht, heerlijk water, en een windje, dus je hoefde niet onder de parasol.
Nou valt dat ook niet mee, een parasol is hier geld waard want er staan er welgeteld 3!!!!
Nou mag je wel je eigen parasol meenemen, dat dan weer wel.
Voor ouders met kinderen is het rennen iedere dag om een parasol te bemachtigen.
Met mijn vriendin Anneke gaat het de goede kant uit. ze heef al geoefend met haar been, en wacht nu op de ANWB, die moeten haar naar Nederland vervoeren.
Vanmorgen gingen de zusters haar haren wassen en drogen zo dat ze er op deze zondag met mooie haren in haar ziekenhuisbedje lag.
Jullie weten weer wat,
Groetjes,
MARION


Geen opmerkingen:

Een reactie posten