Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 8 april 2016

Wie is er nog meer met ons mee...............................

Joep, onze reizende kampeer kater is ook weer mee. Kijk hem hier mooi zitten in een boom. Zo kan hij alles overzien. Hij kende deze camping nog van de vorige keer, 2 jaar geleden, want hij liep direkt op bepaalde plekken af. Zo leuk om te zien. Hij geniet zichtbaar van zijn vakantie.
Weet je wie er ook geniet, Silka. Achter deze camping stroomt de Sorgue, en daar wil Silka wel in, alleen met z'n pootjes. Zwemmen is een brug te ver, maar goed ook pootje baden is leuk.
Gister heel veel felicitaties gehad, iedereen nog bedankt, was heel leuk.
Ook cadeautjes gekregen.
Van Cees en Anneke 2 mooie geurkaarsen en een lunch bij Brasserie "de oude veiling", van onze kinderen en kleinkinderen mogen we onze huwelijksreis overdoen. Dat is wel een speciaal cadeau, want onze huwelijksreis was een nachtje Katwoude, bij Volendam, en nu mogen we daar 2 nachtjes blijven met ontbijt en diner. Te gek, echt een leuke verrassing. We hebben al bedacht dat we naar Volendam gaan en Marken en Edam, leuk hoor.
Silka gaat dan bij Marloes logeren want die mag niet mee.
Ook gaan we nog lunchen met onze vrienden uit Andijk, en we gaan nog dineren met onze broers en zussen, zowel de Blaauwen als de Swieren, heb ik begrepen.
Kortom we zijn zeker niet vergeten, Leuk al die reacties.
Vandaag is het mooi weer met heel veel wind. Dat is jammer, maar we gaan een leuke rit rijden vanmiddag.
De luifel van de caravan moest eraf zo hard waait het, maar goed liever wind dan regen.
Heb het leuk, wij in ieder geval wel,
groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's en wat fijn dat de beestjes ook plezier hebben. En jullie zijn voorlopig onder de pannen hè met al die etentjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha Joep en Silka hebben het fijn zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen