Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 26 maart 2016

Isle sur la Sorgue .......

Dat plaatsje is bijna net Venetië in Frankrijk. De rivier de Sorgue loopt door het plaatsje, dus heel veel water en bruggetjes, zo leuk.
Maar het leukste is dit, hou je van brocante dan moet je hier zeker naar toe, ieder zondag is hier een hele grote brocante markt, door het hele dorp. Ja, je leest het goed, ieder zondag. 
Mensen die wel een eens naar Lille zijn geweest, moeten hier zeker een keer een bezoekje wagen.
Vandaag schitterend weer, 19 graden!!! Nou ja zeg, en dat in maart. 
Morgen  eieren zoeken, het is immers 1e paasdag.
Vandaag lekkere Franse lekkernijen ingekocht, dat wordt smullen, paté en croute, en heerlijke Franse kaasjes die je in ons land niet kan kopen, kortom Bonne Appetit en france.
Ook nog Franse wijn ingekocht bij een wijnboer in Cavaillon.
Gezellige paasdagen, het gaat ons zeker lukken,
Groetjes,
Marion.


2 opmerkingen:

  1. Lekker hoor, geniet ervan. Wij gaan zo aan het Paasontbijt, Ilay kan niet wachten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hoor met de mooie temperaturen,peppie staat s,avonds weer netjes op me te wachten bij onze voordeur,groetjes elly

    BeantwoordenVerwijderen