Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 13 maart 2016

Een echte ZON dag..............

We beginnen maar met 2 kippetjes, want gister zei ik dat het over 3 weken Pasen is, maar het is al over 2 weken!
Deze ooit gemaakt van een schattig geruit stofje. Heb er nog steeds een stukje van, en het is wel 25 jaar oud.
Het leuke van iets zoeken is dat je soms wat anders tegenkomt. Ik kwam deze foto tegen.............
Onze jongste dochter, toen 15 denk ik, op haar paard met de paarden quilt die ik voor haar gemaakt had. Voor de foto vond ik dat ze er zo op moesten. Het paardje vond alles best.
Ben vanmorgen al op tijd met onze hond op stap gegaan naar het park. Het was daar alweer een dolle boel, heel veel hondjes om mee te spelen. Silka ligt nu heerlijk te slapen, bekaf!
Er waren ook 2 kleine hondjes, welk ras weet ik niet meer, maar daar was ze bang voor, nog nooit beleefd. Ik vond het wel leuk, was Silka eens niet de baas.
Gister de cadeautjes met de foto's afgemaakt.
Ik had 2 dienbladen gehaald bij die gevaarlijke winkel met die blauwe hoofdletter A, en daar kon je foto's in stoppen. Kijk maar............
Deze is voor vrienden die pas verhuisd zijn, ze komen oorspronkelijk uit Amsterdam, vandaar de Westertoren, en zijn nu binnen Hoorn verhuisd. Vindt het aardig gelukt.
Deze is voor buitenlandse vrienden, molen bij de ringvaart, tulpen in bloei, een echte Westfriese boerderij, en de wipbrug.
Wat kan een mens toch veel verzinnen.
Nu, geniet van deze ZONdag, hij komt maar een keer,
Groetjes,

1 opmerking: