Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 17 februari 2016

Keramiek gemaakt in 1979....................

Deze zwaan heb ik ooit gemaakt op een cursus keramieken, dat werd toen gegeven in Hoorn, in de boerderij Deus Adjutor, aan het Keern. Nu is deze boerderij geen atelier meer, wordt gewoon bewoond.
Die cursus was trouwens wel heel leuk, en het aanbod van cursussen ook. Ik heb daar ook een cursus wandkleden maken gedaan, dat was voor mij de voorloper van Quilten. 


Deze vond ik toen ook zo leuk, een treintje door het landschap. Was ook heel leuk om te maken.


dit is een serie van 4 tegeltjes
Je maakte er iedere keer wat bloemen bij
het werd al voller
En dit was het eindresultaat.
Ik heb ook nog geborduurd maar dat laat ik morgen zien.
Bij de orthopeed te horen gekregen dat ik een kijk operatie moet aan mijn knie, dit wordt april. Straks mag ik naar de anesthesist, die gaat kijken of ik wel gezond!! genoeg ben voor een operatie.
Groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Gerie Pronk-Pronk17 februari 2016 om 09:00

    Dag Marion. Alles goed met je duim ? En nu weer je knie, wat een sores. Straks nieuwe badkamer , nieuwe knie maar je houdt het gelukkig bij Kees ! De lieverd.Mooie boeken zie ik achter je zwaan, Karin Slaughter !! Hele serie.Jij zal toch ook al wat gelezen hebben. Heb hier thuis nog twee boeken van je liggen. Ik ga vrijdag weer naar pijnpoli, schiet bij mij nog niet op. We spreken je weer, succes met alles en groetjes aan Kees. Liefs Gerie @ John

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat keramiek mama, doet me echt denken aan vroeger. X Marieke

    BeantwoordenVerwijderen