Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 21 november 2015

op zoek en gevonden..................

Mijn vriendin Anneke en ik houden ervan om zo af en toe een leuke winkel te bezoeken. Zo gingen we vroeger 2 keer per jaar naar Brielle naar de Quiltnaald. Dat was toch zo'n leuke winkel. De mannen gingen ook mee want die brachten hun dag door aan de Nieuwe Waterweg, grote schepen kijken.
We begonnen altijd samen met koffiedrinken in Brielle, en daarna werden wij afgezet en dan werden we weer opgehaald om een uur of half vier. Leuk was dat.
Wel de traditie zetten wij voort, en zo gaan we af en toe naar Huizen naar Steekjes en Kruisjes.
Soms gaan de mannen en de honden mee, en dan lunchen we bij de Witte Bergen, en wandelen de mannen met de honden op de hei.
Maar wat is er aan de hand?
Wel 2 quiltwinkels sluiten hun deuren, de Dekenkist in Bergen is al dicht en Lieselotje in Hoorn sluit 19 december haar deuren.
Wij moeten op zoek......
Allebei om begrijpelijke redenen, maar waar moeten we nu naar toe voor quiltlapjes?
Antwoord: naar Schagen, naar Aljona.
Kijk wat een mooie winkel en heel leuk personeel, we werden ontvangen als de koningin zelf.
En wat een sortering! Echt, een hele leuke winkel.
Anneke en ik gaan daar zeker zo af en toe heen, lekker ergens genieten van een cappuccino, wat winkelen, misschien ergens een lunch. Leuk!!
Kijk wat een leuke dingen, die wil je zo gaan maken.

Wij maken zo altijd een klein feestje van een uitstapje. Dat maakt het leven leuk.
Nu kan ik ook vaak wel slagen bij de Opkamer in Middenmeer, maar qua plaatsje is Schagen natuurlijk leuker.
Fijne zaterdag.... groetjes


1 opmerking: