Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 9 november 2015

Lunchen op zondag.....

Dit is het Bruidspaar, 40 jaar lief en leed, meer lief dan leed gelukkig.
Dit zijn Wout en Ria, die waren vorig jaar 40 jaar getrouwd. Toen zijn we wezen lunchen in Enkhuizen bij Broekhuyzen, was erg lekker en gezellig.Nu waren wij in de Tuynkamer, en kijk wat een heerlijke dingen we kregen, en het zag er zo mooi uit.
Met deze twee meiden ben ik al 56! jaren vriendin. We woonden naast elkaar op de Molenweg in Andijk, en kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, ja zelfs onze mannen hebben een klik, en dat is echt wel bijzonder.
Maar goed, Ria en ik kregen nog een leuk cadeautje van Betsy, kijk maar.
Tot voor kort borduurde Betsy nooit, en ik heb hun beiden een keer meegenomen naar de winkel van Steekjes&Kruisjes in Huizen, en sindsdien is Betsy besmet. Leuk gedaan hè, in zo'n klein dienblaadje.
Het was een hele gezellige lunch, heerlijk gelachen en bijgekletst.
Heel voldaan gingen wij naar huis.
groetjes, Marion.

2 opmerkingen:

  1. Zat je weer in die Tuynkamer! Ziet er gezellig en lekker uit hoor. En wat een leuk kadootje. Wel mooi hè, zo lang vriendinnen zijn met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen