Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 12 oktober 2015

plaatjes bij verhaaltjes.....

Zie hier mijn flessenrek, gescoord op de brocantemarkt in Beaune. Er komen geen flessen op te staan, maar aan de haken komen leuke dingetjes te hangen. Misschien wel speldenkussentjes, of een borduurwerkje, het kan van alles zijn.

Kijk hier zijn de houtstapels waar ik over verteld heb. In de middle of now here en toch kan iedereen ze vinden. Op zaterdag een drukte van belang bij deze stapels want dan halen dorpsbewoners de voorraad voor de komende week om te verstoken.
Aan het einde van de regenboog staat een pot met goud......dat hebben jullie vast wel eens gehoord, nou ik heb hem gevonden, kijk maar
groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten