Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 8 oktober 2015

Joep en vakantie......

Kijk hier zit onze Joep in een Ikea tas, dat vindt hij leuk, een beetje verstoppen. Vandaag zijn wij richting Luxemburg gereden.
Nadat we de caravan van zijn plaats haalden zagen wij dat Joep weer heerlijk op vakantie was geweest.
Een mus lag er nu onder de caravan, de vorige keer een dode veldmuis.
Zo zie je maar, ook voor een kat is vakantie goed. Joep is een echte blikjes kat en leeft zich nu dus op vakantie helemaal uit.
Hij gaat ook altijd even een tijdje in een boom zitten en kijkt dan zo van, " kijk ik zit hier lekker hoog en droog, en kan alles zien".
Als wij op de camping,  waar dan ook aankomen, laat ik Joep uit zijn reismand en dan weet hij ons altijd meteen weer te vinden.  Dit is best bijzonder, en mensen om ons heen vinden dat ook.
Bijna niemand gelooft dat je zo met een kat op vakantie kunt gaan,maar ik weet dat het kan. 
Joep is een bereisde kat inmiddels, hij kent Frankrijk als geen ander.
Als ik erover nadenk dan is hij dit jaar op meer dan 20! verschillende campings geweest.
Joep is een bijzondere kat, en dat is hij.
Groetjes, Marion.Geen opmerkingen:

Een reactie posten