Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 26 september 2015

Visite..visite..

Leuk hè, deze deurklopper, wilde ik even laten zien.
Ja, we kregen gister visite, Ger en Marga op terug reis, wipten even aan voor een nachtje. Nu waren ook Kees en Anneke hier al aan gewipt, en het zijn ook kennissen van hun, dus dat werd een gezellige boel. We zijn met z'n zessen uit eten gegaan, op de camping is hier een heel goed restaurant, dus geen problemen met het drinken van een glaasje wijn.
Je kijkt er hier iedere dag van op hoeveel mensen evengoed nog onderweg zijn. De hele camping staat iedere avond weer vol met passanten maar er zijn er ook bij die een paar dagen blijven. Het is in ieder geval wel gezellig, ieder dag andere buren, soms Engelsen dan weer Duitsers en af en toe een Zwitser. Fransen zie je hier bijna niet.
Vanmorgen eerst maar eens de boel weer op orde gebracht en nu lekker genieten van het zonnetje, want die schijnt al weer heerlijk.
Fijne zaterdag, groetjes, Marion.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten