Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 22 september 2015

Mooie oude klassiekers.......


Wat een leuk gezicht blijft dat toch, een klassieke auto over de druivenpaadjes, de omgeving is hier heel geschikt voor dat soort auto's.
De baas van deze camping bezit verschillende klassieke auto's, een citroen, een volkswagenbusje, een vooroorlogse peugeot, en gister kwam hij bij ons met een oude mercedes 280 SL cabrio. Kees vindt dat soort auto's leuk en dat weet die mijnheer, vandaar dat hij hem kwam showen.
Nog een berichtje over onze kleinzoon Ischa, het gaat goed met hem, vandaag zou eigenlijk zijn geboortedag zijn, hij is nu al 3 weken oud! Gister kregen wij een fotootje en hij krijgt al dikke wangen.
Fijne dinsdag, Ria gefeliciteerd, groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten