Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 10 september 2015

Herfstsonate...............


Ja, ze zijn er weer, pompoenen. Alweer volop te koop. Hier in het dorp kun je ze kopen bij Boon, dat is Wognum door richting Wadway, en dan zie je het aan je linkerhand. Ze hebben er van alles, appels, peren, sap en allerlei groenten en ook pompoenen.  Echt een stalletje langs de weg.
Deze pompoen is van stof, die hebben wij op de quiltregiodag gemaakt. Was best nog wel een klusje want de segmenten zijn kleine zakjes die weer opgevuld moesten worden.
Maar leuk is ie geworden.
Zien jullie dat segment met de spinnen, dat moest zelfs geborduurd worden.
Was heel leuk om te maken.
Hij mag nu weer pronken in de huiskamer.

En dan had ik nog een grote oogst van lampionnen. Ik denk dat ik er een krans mee ga maken, nog ergens wat kastanjes zoeken, en wat herfstbladeren, van die grote, van een oude eikenboom.
Het wordt een mooie donderdag, groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten