Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 16 augustus 2015

Koningin Emma park.....


Ze waren vrijdag een nachtje bij ons en na de koffie zijn we naar het koningin Emma park in Medemblik gegaan. 
Daar is een prachtige speeltuin, dat had ik vorige week gezien, met zelfs een toilet erbij, echt super.
Ilyssa wilde graag schommelen, nou dat kan ze al goed.
Daarna de glijbaan, en ze durfde alleen, opa mocht haar niet! helpen.
Ilay was in de grote speeltuin en ik heb hem daar niet op de foto kunnen zetten, dus wandelden wij naar het Kasteel Radboud, en dat vond hij ook machtig interessant. 
Hij had foto's van mij gezien en daar stond een ridder op en een man in een kerker, en hij wilde weten of die al wakker waren en waar ze nu naar toe waren, wat een fantasie.
Vandaag heb ik ook nog een leuk uitje, ja het houd niet op deze week. Vandaag ga ik brunchen met het gezin bij vd Valk in Hoorn. Mijn lief wordt namelijk 65 jaar binnenkort, maar onze oudste dochter moet dan bevallen, dus gaan we vandaag. Heb er zin in.
Jullie een fijne zondag, groetjes, Marion.

1 opmerking: