Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 7 augustus 2015

het was een zomerse dag..............


Kijk ze eens lekker spelen met de watertafel, die heeft zijn geld al opgebracht. Wij hebben deze een keer bij de Action gekocht voor   € 10,00 en een plezier dat ze ermee hebben. 
Ze hadden lekker hun zwemkleding aan dus konden ze heerlijk hun gang gaan.
Ze wilden graag zwemmen, maar wij hebben geen badje, dus ging opa naar de speelgoedwinkel om een zandbak/zwembad in de vorm van een dubbele schelp te kopen.
Water erin en spatten maar. Het was top!

Zo hadden ze ieder hun eigen zwembad, leuk toch.
Onze Silka had wat moeite met de dag, als hond heb je het ook druk met 2  kinderen om je heen, want je moet toch je aandacht over ze verdelen. Dan hebben ze weer een koekje, wat jij dan ook weer graag lust, en later hadden zo ook nog een ijsje, ja dat is voor een hond ook niet te versmaden, druk heb je het ermee. We gingen ook nog pick nicken, dus het brood kan je dan zo uit die kinderhandjes pakken, als je snel bent. Gelukkig zijn Ilay en Ilyssa zelf al bijdehand genoeg om in de gaten te hebben wat Silka gaat doen.
Het is wel leuk om te zien hoe Silka met de kinderen omgaat, en zij met haar, het worden wel dikke vrienden voor het leven.

Gelukkig lagen er kussens in de stoelen, dus kon ze even uitrusten. 
Silka is geen pup meer, het is nu een volwassen Hond. Haar eerste loopsheid hebben we gehad, en nu kan ze in oktober worden gesteriliseerd.
Zo, eens kijken wat er vandaag op het programma staat, ik ga in ieder geval met mijn lief even naar de hei, want als het goed is bloeit die nu volop.
Dat zien jullie dan morgen.
Fijne dag, groetjes, Marion.


1 opmerking:

  1. Leuke foto van ze in die schelpen mam.
    X Marloes

    BeantwoordenVerwijderen