Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 24 juli 2015

oude plaatjes.............


We beginnen even met een zomers plaatje, wat een gezellige kleurtjes in onze tuin. We hebben pas 2 weken terug nog wat plantjes gekocht, want als ik op vakantie ga wil ik andere mensen niet belasten met water geven. Maar ze doen het goed.
Terwijl ik gister een oude foto zocht van mijn tante kwam ik nog een leuke foto tegen van mijn moeder en haar zus, tante Nel, toen ze klein waren. De foto is van 1931, mijn moeder zit voor op de fiets, zij is 2 jaar oud, en tante achter, bijna 6 jaar oud.

de fiets heeft geen banden, dus hoe dat reed, ik weet het niet. Ze zien er allebei wel stralend uit, blij met het fietsje denk ik. Het is een zomerfoto, ze hebben blote armen, maar wel lange kousen aan.

Deze vind ik ook zo leuk, dit is mijn vader, 3 jaar oud. Leuk jochie toch, met een ondeugende blik in zijn ogen. Natuurlijk had hij een overall aan, zijn vader was veehandelaar. De pet is van zijn vader.
Ik heb deze plaatjes gelijk gekopieerd voor mijn broer, die vind ze ook zo leuk.
Ik wens jullie een prettige dag, groetjes, Marion.

1 opmerking: