Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 21 juli 2015

deuren en deuren en deuren........
Dit is mijn hobby op fotografisch gebied, ik fotografeer heel graag deuren, en dan liefst bijzondere of hele oude deuren. Zonder verf, of met versiering, als de deur mij aanspreekt gaat hij op de foto.
Deze blauwe was heel netjes in de verf, dat is in frankrijk best bijzonder, maar het mooiste vond ik de versiering van het stenen kozijn. Dit waren ooit rijke mensen die het zo gemaakt hebben.
Deze is lekker verveloos, maar heeft wel een mooi deurkloppertje, en een mooie klink.

Deze is dubbel, dat is apart, heeft een kloppertje, is rijk versierd, en het kozijn is bijzonder.

Deze is voor hele kleine mensen, wel een dubbele deur, en dan in natuursteen geplaatst.

Dit is echt een toppertje, verveloos tot op het bot, daar word ik blij van. Het was bij een oude verlaten smederij. We waren er al een paar keer langs gereden en dan dacht ik die moet ik nog hebben voor mijn verzameling.

Dit is een setje, 2 grote versierde deuren en dan toch nog een klein deurtje ernaast, met, jawel een kloppertje.
Zo is er in de stad Beaune een stel dubbele deuren die ik een keer heb gezien. Wij konden toen niet stoppen, helaas ben ik nog steeds naar deze deuren op zoek iedere keer als ik in de stad Beaune ben. Deuren fotograferen is verslavend, maar je gaat wel anders kijken als je ergens bent.
Fijne dinsdag, groetjes, Marion.

1 opmerking: