Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 2 juni 2015

Pyreneeën........

Wel eens in de pyreneeen geweest? Nee....nou ik ook niet. Mijn Kees wel in 1975, toen deed hij met zijn vriend Cees Putter een 9 landentocht en zo kwamen ze via de pyreneeen in Andorra en Spanje. Wij gaan dit keer ook daar heen. En ik wil graag naar Lourdes.........Zoals iedereen die mij kent wel weet noemt Kees mij altijd heiden, maar soms weet ik meer van het geloof dan hij. Kortom ik wil het gewoon graag eens zien daar, en wat van dat magische water kopen.
Op het moment is het daar heel mooi weer, heel iets anders dan bij ons in ons koude kikkerlandje, het lijkt wel een herfstdag.
Het schijnt beter te worden, op hoop van zegen, groetjes, Marion.
Zal ik in Lourdes even bidden voor een mooie zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten