Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 27 juni 2015

Kersen eten.......

Ja, dat lezen jullie goed, er zijn hier volop kersen te koop. Bij ons pas in augustus.......
De lekkerste kersen koop je in Wognum, zeggen wij altijd, nou hier zijn ze ook heeeeel lekker en groot, zalig. Silka lust ze ook graag, maar ja wat lust die nou niet.
Millau is een hele grote stad, die al heel oud is, veel Romeinse invloeden, en zo zien de oudere woningen er ook uit. Zoiets geeft een stad stijl, heel mooi.
Dan heb je hier ook nog Gorges, diepe ravijnen met onderin de rivier. Zo is dat de Tarn, de Dourbie, rivieren waar je ook in kan zwemmen, kanoënen als je wilt vissen op forellen.
De Tarn loopt hier langs de camping en is heel ondiep, behalve in het midden daar sta je tot je middel in het water, het water is overigens niet koud. 
De keuken en plein air, mijn buitenkeuken, kan ook lekkere risotto maken.
Dat is een heerlijk gerecht op vakantie en niet moeilijk.
Koop gewoon de risotto van Deen en op het pak staat hoe het moet.
Ik vind het ook makkelijk als ik of wat van het een of ander over heb. Gister dus risotto met nog wat snijbonen, courgette, uien, en een groene paprika. We hadden een groene maaltijd, als vlees had ik er chorizo in gedaan, bouillon van een blokje, lekker hoor.
Dus voeg aan je vakantie boodschappen zeker risotto toe.
Fijn weekend, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten