Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 24 juni 2015

Gruissan......... en Millau.........

En dan wil je naar Gruissan, een heel leuk plaatsje op een schiereiland vlakbij Narbonne Plage. De camping van Narbonne Plage is heel mooi maar het kan er heel warm zijn. 35 graden is voor ons te warm, hoewel we vlakbij de middellandsezee waren op loop afstand, het bijzondere was dat er honden op het strand mochten. De warmte dwong ons at te reizen naar Millau, dat mooie viaduct daar,  dat wilden we toch wel zien. Prachtige camping gevonden met de naam, du Viaduct, heel toepasselijk. Prachtige camping met een toiletgebouwen, daar gaan we weer, heel mooi en zeer schoon.
Dat viaduct bestaat uit 7 tuistaanders, net als de tuibrug van Hoorn. Ahum ahum. Het is een geweldig gezicht, wat een kunstwerk!!!
Het weer is hier goed niet te warm, en de camping heeft veel bomen en ligt aan de rivier de Tarn. 
Je hebt hier ook Gorges de Tarn.
Fijne avond, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten