Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 4 juni 2015

Bergcoll's sparen.........

Als we dan in de Pyreneeën zijn dan gaan we natuurlijk naar de Col du Tourmalet! Wij zijn alletwee groot fan van de bergetappes van de Tour de France. Die start overigens dit jaar op 4 juli in Utrecht, leuk toch. We gaan op een camping staan in Bagneres de Bigorre, dat hebben we al uitgezocht. 
Wel de Tourmalet gaan we dan toevoegen aan ons lijstje van Col de Telegraph, Col du Galibier, Col de la Croix Fair, Col d'Iseran, Col de la Madeleine en Col de Mont Cenis. Ik maak op de top een foto van het Col bordje met de hoogte erop, dan kunnen ze allen bijelkaar in een lijstje. Soort trofeeën, niet met de fiets, maar met de auto.
Ooit nog wat leuks meegemaakt bij de Col de Telegraph.
Wij hadden met de auto 2 fietsers gepasseerd, ik had gezien, wel oudere mensen. Wij liepen bij de Col foto's te maken toen zij boven kwamen. Het bleek een echtpaar te zijn van 72 en 75 jaar!!!!
Zij kwamen uit Amerika en wilden alles fietsen wat Lance Armstrong had gefietst. Toen was dat nog een held.
Ze vroegen of ik ze bij het Col bordje op de foto wilde zetten. Natuurlijk met veel plezier.
Na de Telegraph volgt de Calibier, en die gingen ze die dag ook nog doen. Dat is een hele zware Col, ik had heel veel respect! Wij zaten met onze luie kont in de auto.
Gezellige donderdag, groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten