Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 17 mei 2015

vandaag is de dag.................


Op 17 mei 1925 werd mijn tante Nel geboren als tweede dochter in het gezin van van Pietje Kieft, mijn opoe en Simon Vink, mijn opa. Deze foto is waarschijnlijk gemaakt in 1932!. Op de achterkant staat dat het een moderne foto is.

Mijn tante staat hier rechts op de foto, achter haar moeder. Vandaag wordt ze 90! jaar. Ze is de laatste die over is van dit gezin. In 1952 is zij genezen van kanker, wat toen heel bijzonder was. Haar redding was dat ze werd opgenomen in Amsterdam in het ziekenhuis en werd behandeld met radiumnaalden. De gynaecoloog in Hoorn was haar buurman en die heeft dat geregeld. Als ze in Hoorn was gebleven hadden we vandaag haar verjaardag niet kunnen vieren.
We gaan lekker high tea doen in de Tuynkamer in Hoorn. Ze heeft nog een schoonzuster van 92, die gaat ook mee.
Hele fijne zondag allemaal, groet Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten