Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 31 mei 2015

Vakantieperikelen.......

Enige jaren geleden waren wij naar de Bordeaux streek. Die wijn wilden wij natuurlijk ook mee naar huis nemen om te bottelen. We hebben toen dicht bij de plaats Cahors gekampeerd, op een camping van Nederlanders. Een hele mooie camping in het plaatsje Septfonds. Heel veel bomen, wat fijn is bij zeer warm weer. het wordt daar ook heel warm, gemiddeld boven de 25 graden. Deze mensen hebben ook huisjes en tentlodges. Zag er allemaal heel leuk uit. Een prachtig zwembad ook nog, dus wat wilden we nog meer. 
Zondags was er een grote markt in St. Antonin, dat is ook een heel leuk plaatsje met allemaal hele nauwe steegjes en veel bloeiende rozen. Een hele veelzijdige markt, met veel goederen en heel veel etenswaren, zoals droge worsten, gekruide hammen, die dan ook weer gedroogd waren. Je kon er een zalige Franse maaltijd bij elkaar kopen.
Deze camping viel onder de Actie voorwaarden en de naam was de Bois-Rendon. Het was een hele mooie omgeving dus zeker de moeite van het kamperen waard.
Een goede lezer heeft aan een half woord genoeg!
Geniet van de zondagavond, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten