Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 7 mei 2015

Silka naar de dierenarts....


Onze Silka is al naar de dierenarts want ze wordt voor korte tijd opgenomen omdat ze twee ontstoken ogen heeft. Nu hebben puppies dat wel vaker, maar ze heeft ook 1 hoektand niet gewisseld en die moet er onder verdoving uit, dus kunnen ze tegelijkertijd haar ogen goed bekijken. Om ongeveer 12 uur kunnen wij haar weer ophalen.
Gisteravond waren wij met zijn allen gezellig naar "Wok van Pejo", nog ter ere van onze huwelijksdag, vorige maand. Samen met onze kinderen, aanhang en kleinkinderen. Heerlijk, ja echt heerlijk gegeten. En druk dat het er was, zo maar op woensdagavond, dat zou je niet verwachten
Wat kan je daar veel kiezen, wokken, grillen, voorgerechtjes, patat, rijst, enz. enz.
Straks komen de kleinkinderen, donderdag=oppasdag, dus gezellig, maak er wat van, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten