Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 24 mei 2015

Pinksteren..................

Pinksteren ontstond uit het joodse wekenfeest. God gaf aan Mozes de 10 geboden op de berg Sinaï. De christen zagen hierin de neerdaling van de heilige geest, en zo ontstond Pinksteren. In beide gevallen was er een vereniging met God. Het is ook de 49 ste dag na Pasen, het begin van de kerk als zodanig, vond men toendertijd.
Voor ons betekent het vaak een extra vrije dag, nou dat mag ook hoor.
Ik heb ook nog een leuk boekje over poppenhuizen gescoord, bij die grote winkel, Bol.com. Afgelopen winter heb ik bij de kringloop een mooi poppenhuis gevonden en daar ga ik mee aan de slag.

Er staan hele leuke dingen in en ook niet moeilijk om te maken. De schrijfster is Eline Pellinkhof. Zij heeft ook een blog, heel leuk om te kijken.
Wel fijne vrije dagen, groetjes Marion.

1 opmerking:

  1. Leuk, een poppenhuis. Gepriegel ook wel.
    Je blog is leuk geworden, je hebt het snel onder de knie gekregen! Leuk om even bij je rond te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen