Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 2 mei 2015

Patchie middag bij patchie Gerry.....


 Kijk ons gezellig zitten. Erg lag bij iedere stoel een klein chinees zakje, gemaakt door Gerry, en een mooi labelstofje. Dat moesten we natuurlijk eerst even goed bekijken. Daarna heerlijk een kopje thee of koffie met Spekkoek. Dit keer had Gerry niet zelf gebakken want haar oven had begeven. Ze maakt voor ons vaak wortelmuffins. Die zijn zoooooo lekker. Deze spekkoek was ook heerlijk.

Greet had haar quilt mee, die ze heeft opgegeven voor de grote tentoonstelling in september in Deventer. Daar dus geen foto van, want anders mag de quilt niet mee doen.
De quilt is overigens wel heel mooi geworden, en wij weten van de geboorteperikelen van dit object.  Greet wat ben je toch een creatieve duizendpoot. Ik duim voor je dat hij in Deventer mag hangen. Zien jullie op de foto de kraag van Greet haar jasje, ook weer zo leuk bedacht door haar.

Marja had ook nog een leuk project mee, en Gerry had voor haar kleindochters een mooie quilt gemaakt. Ja 2 stuks, want het is een tweeling. Ook nog een voor een kleinzoon, dus ze had goed gewerkt de laatste tijd.

Wij hadden het gezellig, ik wens jullie een fijne zaterdag, zo te zien met mooi weer.
groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten