Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 23 mei 2015

muziek gekocht...........


Even wat muziek aangeschaft, bij Bol.com. Ooit had ik een dubbel CD van Phill Colins, uitgeleend en nooit meer terug gezien. Nu maar een verzamel CD gekocht van Phill Colins. Zo heb ik ook een zwak voor George Michael, ook maar aangekocht. En als laatste een dubbel CD van when my guitar gently weeps, daar hebben wij er al een van en die is zo mooi, en nu dan met andere gitaar muziek. Dus autorijden wordt gezellig deze zomer.
Was ook nog even bij de Apple store, nou ik kan dus met mijn tablet geen foto's van mijn camera op het blog krijgen. Die jongen gaat het wel uitzoeken hoe dat kan, maar vooralsnog heb ik er niets aan..Dus we bloggen lekker op de computer.
Fijne zaterdag, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten