Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 30 mei 2015

Joepie de kat..........

Joepie is de kat van mijn moeder en die woont nu bij ons. Hij heeft het reuze naar zijn zin, ook met onze nieuwe hond Silka. Toen hij nog bij mijn moeder woonde was Joep heel bang voor onze oude hond Senna, zodra wij binnenkwamen ging hij heel snel naar boven. Nadat Joep bij ons kwam wonen weer hij al gauw vriend met Senna. Wij hadden toen besloten dat Joep voortaan mee mocht op vakantie met de caravan. Dat ging erg goed, hij vond het reizen en het op de camping zijn erg leuk. Zo gingen wij 2 jaar geleden naar de grote paardenmarkt in Zuid Laren en Joep was ook mee. Helaas werd Joep daar in een boom gejaagd door een heel klein keffertje. Daar zat hij, heel hoog in een boom en durfde niet meer naar beneden. De volgende dag ook nog niet en wij moesten weer terug naar huis, dus wij gingen met achterlaten van adres gegevens. Een aantal weekenden zijn wij naar Zuid Laren gereden op zoek naar Joep. Ik dacht die zie ik nooit meer terug. Maar.......
De stichting AMEVEDI bood uitkomst. Een foto van Joep geplaatst op hun site en 6 weken, ja dat leest u goed, 6 weken later was Joepie gevonden en konden wij hem weer ophalen. Hij had toch hier en daar wel gegeten want hij was niet eens zo mager geworden. Wel was hij heel blij om ons te zien, heeft de hele weg liggen snorren zoals alleen een kat maar kan!
Wij zijn niet bang geworden om Joep mee te nemen op vakantie want Joep vlucht nu als hij vluchten moet de caravan in. Toch wijs geworden.
Binnenkort gaan we weer met hond en kat op pad.
De grote paardenmarkt is echt een hele happening in Zuid Laren, net Hoornse kermis en lappendag tegelijk, en heel, je heel veel paarden. Je kijkt je ogen uit.

Fijne dag nog, groet Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten