Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 17 mei 2015

Alpes d'Huez beklimmen met de fiets................Ik ben trots! op deze man, mijn broertje, hij heeft in 31/2 uur Alpes d'Huez beklommen met zijn race fiets. Uiteraard niet alleen, maar met een groepje mannen, en die deden  dat allemaal voor hun vriend Renee, die kanker heeft. Het gaat op het moment goed met Renee, hij was ook mee en fietste ook mee.
Het was een monstertocht want zoiets kan je niet oefenen hier in Nederland. Op deze foto kwam hij net aan en kon een uur!!! bijna niet praten. [ lekker rustig ]

Marcel, Kees en ik zijn trots! op je.

Zien jullie ook hoe koud het daar nog is, er ligt gewoon nog sneeuw. Even ter info, hoogte Alpe d'Huez 1860 meter en er zijn 21 haarspeldbochten. Ik doe het hem niet na.
Welterusten, groet Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten