Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 26 mei 2015

2e Pinksterdag...............


Kijk wat een heerlijke "bloterik", hij woont in Amsterdam, in een tuin aan de Herengracht. Ik kwam hem gister zomaar weer tegen, en wilde hem met jullie delen.
Gister had ik onverwachts ook nog 2 Blogfans op visite. Leuk om te horen dat ze jouw Blog leuk vinden om te lezen. Ik blijf Bloggen want ik vind het ook leuk om te doen. Dank je fans van het eerste uur.
Willen jullie nog een leuk plaatje?.............

Deze jongeling woont ook in Amsterdam, hij kijkt alleen wat zuur. Als het nog eens open tuinendag is in Amsterdam, is het een aanrader om te gaan kijken. Je kijkt letterlijk je ogen uit, zoveel moois achter al die grachtenpanden aan tuinen.
Fijne dinsdag, lekkere korte week, groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten