Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 24 april 2015

wat was het lekker weer.....Ja hoor, de kleintjes konden met de watertafel en de zandbak spelen. Wat was het een mooie dag. Opa moest af en toe assistentie verlenen, want water gieten is nog een kunst als je nog geen 2 jaar bent.

Ja Silka had ook de dag van zijn leven, meespelen in de zandbak, een hap zand en daarna een slok water uit de watertafel, Heerlijk!

Dit is onze werkman, Ilay, met zijn graafmachine is hij heel serieus bezig. Kijk hoe Silka op hem let, bleek later dat daar pissebedden liepen, oftewel sippebedden zoals Ilay ze noemt. Silka wilde ze opeten maar dat mocht niet. Ze waren leuk bezig met elkaar.
Later hebben ze alledrie!, ja ook de hond, nog genoten van een lekker ijsje van onze warme bakker uit het dorp.
Maak er wat van vandaag, groetjes Marion.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten