Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 14 april 2015

speldenkussenwedstrijd????????????

Ja dat lezen jullie goed, afgelopen zaterdag was er een heuse speldenkussenwedstrijd. Iedere quilter heeft wel een of meer speldenkussens, dus mochten we die showen. Wel, er waren die dag ongeveer 80 quilters in de zaal, dus bijna ook zo veel speldenkussens. 
Mijn patchievriendin Greet won de 1e prijs met haar spijkerbroek speldenkussen. Hij was ook zo leuk gemaakt, terwijl ze altijd zegt, "ik heb niets met speldenkussens"

Jullie zien op de foto slechts een kleine selectie, maar leuk was het zeker.
Vanaf morgen kan mijn blog er anders uit zien, ga hem namelijk nog wat opleuken, en krijg hulp van mijn broer. Misschien tot morgen, fijne avond, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten