Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 23 april 2015

donderdag=oppasdag..........


Straks komen ze weer, Ilay en Ilyssa. Het is altijd heel gezellig met ze, en vooral de uitspraken die ze doen. Wij genieten daar erg van.
Ze gaan nog even met opa naar het hertenkamp in Hoorn, want oma mag even een echofoto laten maken van haar nieren in het ziekenhuis.
Gister heb ik mijn tante nog opgehaald en hebben we lekker asperges gegeten. Die krijgt zij natuurlijk nooit, dus extra lekker. We hebben nog even een rondje gereden, en dat vind ze altijd heel leuk. "dan zie ik nog wat van de wereld"zegt ze dan. En ja dat is ook zo, een senioren woning blijft een senioren woning vooral als je er zelf  niet meer uit kan ontsnappen. Tante heeft gesmuld.
Fijne dag, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten