Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 17 april 2015

Diana Gabaldon is schrijfster

Diana Gabaldon is de schrijfster van de reiziger-cyclus. Misschien heb je er nog nooit van gehoord. Ik werd op deze serie, die bestaat uit 7! hele dikke boeken geattendeerd door onze nicht Marita Blaauw.Zij wist dat wij al een paar keer naar Schotland op vakantie waren geweest en deze boeken gaan over Schotland, specifiek over de strijd bij Culloden. In het plaatsje Glenn Coe zijn wij geweest en daar is een museum over de strijd bij Culloden.
Wel nu zend Belgie 1,
 iedere vrijdagavond de Outlander uit, en deze serie is gebaseerd op deze boeken. Zo leuk om dat te ontdekken. Zodra de DVD uitkomt ga ik die zeker kopen.
Mocht je nog iets te lezen zoeken voor de komende jaren, ik heb er drie jaar over gedaan om alle delen te lezen, dan is het zeker een aanrader. Het is een heel romantisch verhaal met ook veel geschiedenis over de highlanders in het bijzonder.  


Ik ga er vanavond weer voor zitten, The Outlander, fijne dag, groetjes Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten