Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 11 maart 2015

Vandaag rook je het voorjaar, wat was het een prachtige dag. Eerst nog fris, en bevroren autoramen en toen wat mistig, en daarachter heel voorzichtig de ZON. Heerlijk. Morgen beloofd het wederom mooi weer te worden, en dan hebben wij de oppas, dus de zandbak te voorschijn gehaald. Kunnen ze fijn buiten spelen onze kleinkinderen.
Op handwerkgebied ben ik bezig met het maken van een nieuw gordijntje voor het badkamer raam. Dit ga ik maken van stukken wit overhemd...raadselachtig....Ik laat het zien als het af is.
Heb nog wel een leuk plaatje. Heb dit dienblaadje/fotolijstje van mijn patchie vriendin Greet gekregen. Leuk toch, zij heeft er klosjes in geappliceerd. Greet is zoooo creatief, dank je wel Greet voor dit leuke kadootje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten