Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 15 maart 2015

naar het strand........

Zo wij waren even naar Petten, om te kijken of de hond het water in wilde. Helaas, in Petten konden we niet naar het water vanwege de werkzaamheden die daar gaande zijn i.v.m strand opspuiten. We gingen terug richting Camperduin en daar kon het wel. Onze Silka ging niet in het water, hij sprong al achteruit bij natte voeten.
Het is ook echt een jonge hond, alles wat op het strand te vinden is, is voor haar eetbaar! Eerst maar een stuk aan de riem en later kon ze lekker los.

Zie hoe ze haar achterpoot optilt, die werd nat! Misschien dat ik aankomende zomer een foto kan plaatsen van een zwemmende hond.
Fijne Zondag nog, groetjes Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten